Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

През Велика събота,  в навечерието на  Великден, Граждански клуб ЛИПА традиционно зарадва изпадналите в затруднение миряни при храм Св. Паисий Хилендарски в старозагорския квартал Зора.

Дарението е осигурено от членове и приятели на Клуба и съдържа вино, олио, боб, ориз, леща, макарони, вафли, няколко вида месни консерви и екологичен мед, лично производство на член на Клуба. Към това бяха добавени типичните за празника великденски яйца, козунак и други лакомства. Дарението съдържаше и продукти за социалната кухня. Те лично донесоха пакетите и пожелаха светъл празник на нуждаещите се хората.  За благородния жест на Клуба помогнаха също така Винарска изба Рогошев, фирма Стокси и старозагорската Агенция за регионално икономическо развитие

 Отец Йордан Карагеоргиев, предстоятел на храм  „Св. Паисий Хилендарски”, отново благодари с топли думи на ЛИПА за този хуманен акт, който възрастните хора очакват с надежда на всеки голям празник и дари на присъстващите издание на списание Амвон. На импровизираната дискусия отец Йордан сподели за предстоящите планове за разширяване на дейността на социалната кухня към храма, за което Граждански клуб ЛИПА пое ангажимент активно да съдейства.   Както знаете, Клуб ЛИПА, в навечерието на Коледа, дари на Храма художествено фасадно осветление, което коренно промени облика на този дом на духовността. Но това не е всичко. Храм Св. Паисий Хилендарски вече ще посреща посетителите с автоматична озонираща и йонизираща система, която дава по-голяма сигурност в пандемичната обстановка, отново дарена от Граждански клуб ЛИПА. Така храмът се утвърждава като важно духовно средище не само за кв. Зора, но и за цяла Стара Загора.   

С пожелание за здрави, светли и благословени Великденски празници!

 

1 0100521

 

2 010521

 

3 010521

 

4 010521

 

5 010521

 

6 010521

 

7 010521

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?