Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ГК ЛИПА втори детски игриЗа втора поредна година Граждански клуб ЛИПА e основен организатор на детски игри Старозагорски олимпийски надежди, които ще се проведат на 27 април (събота) 2013 г. До момента участие са потвърдили от 16 старозагорски спортни клуба, като децата-спортисти ще са над 400.

Спортовете са 14 – борба (свободен и класически стил), бадминтон, тенис на маса, киокушинкай карате, лека атлетика, плуване, художествена гимнастика, баскетбол, акробатика и скокове батут, карате, вдигане на тежести, джудо и шахмат, а състезанията ще се проведат на 8 спортни площадки от 9 до 14 часа. Официално откриване и представяне на отборите - в залата по борба на бул. Столетов от 11,00 часа.

Настоящите игри нямат за цел да излъчат победители, а да популяризират различните видове спорт. Следвайки олимпийския принцип за участие, всички деца в спортните игри ще получат грамоти и предметни награди, осигурени от Граждански клуб ЛИПА.

Допълнителен стимул за децата ще са гостите на турнира, които са и членове на Организационния комитет. Това ще са олимпийски, световни шампиони и медалисти, допринесли за спортната слава на България и Стара Загора.

В първите игри, проведени миналата година, взеха участие 250 деца.

Организационен комитет:

Председател: змс Александър Томов - 3 сребърни медала от олимпийски игри в Мюнхен 1972г. , Монреал 1976 г., Москва 1980 г., 5 пъти световен и 5 пъти европейски шампион.

Членове: змс Биньо Чифудов, змс Георги Калчев, змс Митко Митев, мс Емилия Драгиева, мс Димитър Чифудов, мс Румяна Петрова, Красимира Чахова, Слънчезар Цанков, Димчо Бонев и Мариана Макулова.

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?