Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

36 утвърдени специалисти в областта на бизнеса и неправителствения сектор в Стара Загора учредиха Граждански клуб ЛИПА (Либерална икономика, прогрес и активност). Негов председател е Олег Стоилов, който е и председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.
Един от основните ни приоритети е да направим така, че Стара Загора да бъде привлекателен град и младите хора да останат да живеят и работят в него, каза Олег Стоилов.

Сред акцентите в работата на гражданското обединение са подобряване на жизнената и бизнес средата и икономическото развитие на региона.

Имаме много задачи, които предстоят да бъдат реализирани, като облагородяване на междублоковите пространства с ангажираност на обществото, поддържане на околната среда, създаване на условия за масов спорт, прилагане на публично-частното партньорство и др., обясни още Олег Стоилов. Членовете на клуба разработват проект и за велоалеи.

ЛИПА ще бъде партньор на всички организации, които работят за постигане на посочените цели и ще съдейства на местната власт.

Още преди своето учредяване, клубът инициира и подкрепи Първите детски олимпийски игри в Стара Загора, които участваха над 250 млади таланти, както и 13-я турнир по спортни танци.

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?