Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Граждански клуб ЛИПА Стара Загора проведе в комплекс „Зеленият хълм“ първото след учредяването си общо събрание.

На събранието беше отчетена четиригодишната дейност на клуба, бяха приети насоки за дейността на сдружението за периода 2016 – 2020 г. и се избраха нови членове на органите му управление. За отчетния период Клубът е реализирал множество инициативи и проекти в различни области на обща стойност близо 110 хил. лева с голям ефект за общността на Стара Загора.  Сериозно е  и участието на Клуба в съвместни проекти и в подкрепа на партньорски организации. Насоките за дейността му са в следните основни направления: Подобряване на жизнената среда, Създаване на условия младите хора да останат, да живеят и работят в Стара Загора, Подобряване на бизнес средата и икономическо развитие на регион Стара Загора и Консолидация на неправителствения сектор и гражданското общество на Стара Загора.

За членове на Управителния съвет бяха избрани: Олег Стоилов, Славин Янакиев, Тони Куцаров, Мирослав Петков, Жоро Добрев, Емилия Драгиева, Антон Антонов и Евгени Лишев, а на Контролния съвет: Начко Начев, Красимир Янакиев и Благовеста Шинева. За председател на Граждански клуб ЛИПА беше преизбран Олег Стоилов.  

Събитието беше уважено от много гости, представители на партньорски организации, които дадоха висока оценка на направеното от клуба. Всеобща беше констатацията, че Граждански клуб ЛИПА се  очертава като лидер в гражданския сектор на Стара Загора, с голям национален и вече международен авторитет. Присъстващите на събранието си пожелаха за следващия мандат още по-големи успехи, в реализацията на призива „Заедно за Стара Загора“, който е и слоган на Граждански клуб ЛИПА. 

Прилагаме в синтезирана форма отчета на Управителния съвет и насоките за дейността на сдружението за периода 2016 – 2020 г.

 

Насоки на ГК ЛИПА за 2016-2020

Отчет УС на ГК ЛИПА

 

DSCN9609

DSCN9631

 

DSCN9636

 

DSCN9646

 

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?