Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

През Велика събота, в навечерието на Великден, Граждански клуб ЛИПА традиционно зарадва крайно нуждаещите се старозагорци при храм "Св. Паисий Хилендарски" в кв. "Зора" в Стара Загора.

Дарението, осигурено от членове и приятели на Клуба, които донесоха великденски пакети съдържащи литър вино, бутилка олио, пакети боб, ориз, леща, вафли, месни консерви, локум, козунак и буркан екологичен мед, лично производство на Елка и Петър Петрови. Към тези продукти бяха добавени великденски яйца. Те лично раздадоха пакетите и пожелаха светъл празник на хората в затруднено положение.

 

Събитието удостои с присъствието си Общинският омбудсман Надежда Чакърова-Николова. Така Клуб ЛИПА по оригинален начин подкрепи национална кампания Великден за всеки.

За благородния жест на Клуба помогнаха Винарска изба Рогошев, фирма Стокси и МЕТРО Стара Загора.

Отец Йордан Карагеоргиев, предстоятел на храм „Св. Паисий Хилендарски”, с топли думи отново благодари на групата от ЛИПА за този хуманен акт, който възрастните хора очакват с надежда на всеки голям празник и дари на Клуба свещена книга Вяра Надежда и Любов.

С пожелание за светли Великденски празници!


ОТ ГРАЖДАНСКИ КЛУБ ЛИПА

 

 
1Великденско Дарение ГК ЛИПА 1
 
IMG 4791
 
IMG 4805
 
IMG 4818
 
IMG 4825
 
IMG 4835
Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?