Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

На 23 ноември в хотел Тонзос се проведе Общото отчетно-изборно събрание на Граждански клуб ЛИПА. Събранието беше основен елемент на двудневен тийм билдинг в който взеха участие много членове и приятели на Клуба, които хотелът едва успя да побере.

51

Събранието протече много делово. Бяха приети всички, предварително дискутирани и обсъдени теми, включени в дневния ред, като отчета на Управителния и доклада на Контролния съвети, насоки за дейността и бюджет на Сдружението за 2020-2024 г., както и нов устав на ГК ЛИПА. Съгласно новия устав, за специални заслуги, със званието "Почетен член на Граждански клуб ЛИПА" бяха удостоени първите двама негови членове - Ирина Динева и Биньо Чифудов, Избраха се и нови състви на органите на управление. За членове на управителния съвет бяха избрани Олег Стоилов, Славин Янакиев, Тони Куцаров, Мирослав Петков, Емилия Драгиева, Светлин Русев и Мирчо Христов, а членове на Контролния съвет - Начко Начев, Красимир Янакиев и Благовеста Шинева. За председател на ГК ЛИПА за следващия 5-годишен мандат беше преизбран Олег Стоилов.

Много силна и емоционална беше останалата част от програмата на тийм билдинга.

Независимо от непрестанния дъжд се състоя оспорван футболен мач между двата непрекъснато съперничещи си отбора на ЛИПА, този път с разделена подкрепа от семейство Красимира и Георги Чаховаи, под строгото съдийско ръководство на Жоро Добрев. Не липсваха и зрители, които подкрепяха фаворитите си и междувременно подготвяха барбекюто. Победителите си тръгнаха с голяма бутилка уиски и въпреки че бяха мокри от дъжда - всички бяха с чудесно настроение. След това последва бурен купон на открито, завършил с традиционната ЛИПОВА дневна заря.

И през двете вечери имаше много веселба с песни, танци, шеги и награди, с водещи Емилия Драгиева и Тони Куцаров. Между другото се събра сума от 1110 лв. в подкрепа на основния проект на ГК ЛИПА за 2020 г. - Детски игри Старозагорски олимпийски надежди, много преди Коледната дарителска вечер, на която проектът ни ще бъде промотиран.

Благодарност на всички, които съдействаха за събитието:
- на Славин който изработи изключително практични мобилни врати за футбол,
- на Янчо Карагьозов, Светлин Русев и неговия приятел от Западните покрайнини, Часлав, за невероятното настроение което създадоха, с музикалните и вокални изпълнения!
- на Таня, за всеотдайната си подкрепа на всички фронтове,
- на Дани, Катя и Тони за цялостната логистика на събитието, която в повечето случаи остава незабелязана,
както и на много други членове и приятели на ЛИПА, без чието съдействие събитието нямаше да бъде такова.

С благодарност и за винената подкрепа на Александра Естейт и на Мидалидаре Естейт.

На Тонзос, Евгени Лишев почерпи за новородената му дъщеря Мериан. Тя е третото "липово" дете и по традиция, получи финансова подкрепа от ЛИПА. Нека да се множат "липовеите" деца, че да има на кого да предадем клуба ни.

 

 

 

 

 

Либерална Икономика, Прогрес и Активност

Либералните ценности са в основата на нашите виждания за демократичното развитие на обществото и бизнеса.

Икономическото развитие на региона и традиционно силните сектори са източник на социален просперитет и високо качество на живот.

Прогресивното начало и идеята за напредък са спомогнали Стара Загора да се запази и развие през хилядолетията. Те са факторите, които и сега са ключови за привличане на младите хора да останат и работят тук.

Активното гражданско общество е гаранция за по-ефективно местно самоуправление.

Пишете ни!

Имейл:
Тема:
Съобщение:
Колко букви има думата  ЛИПА  (въпрос за спам защита)?